U bent hier:>Belevenis voor hem
Belevenis voor hem 2018-05-13T22:18:18+00:00

Unieke en super gave belevenis voor hem.

Vandaag de dag is het helemaal hip om een belevenis cadeau te doen. Het is sportief, gezond, het geeft een kick, en bovendien is het een cadeau die je altijd zal blijven herinneren. Belevenissen zijn er in alle soorten. De meest populaire belevenissen zijn kitesurfen en in een race auto op een circuit rijden. Naast deze top belevenissen zijn er gigantisch veel leuke dingen om te gaan doen. Neem hieronder maar eens een kijkje tussen de vele belevenissen.

Belevenis tijdens een vrijgezellenfeest

Heb je nog geen goed idee voor een vrijgezellenfeest? Neem snel een kijkje tussen deze super gave belevenissen voor hem. Je bent op deze manier gegarandeerd origineel, en de vrijgezel zal de dag van zijn leven hebben. Uiteraard zijn alle belevenissen in groepsverband te bestellen.

 indoor KartenKart rijden

Exclusief kartheat op het circuit van Harderwijk. Helemaal los op het asfalt met deze super snelle karts

info/bestel

 

blokart belevenisBlokart op het strand

Een super gave belevenis als je van de wind en snelheid houdt!. Keihard racen over het vlakke zandstrand aan de kust. Blokarten is niet voor mietjes, dit gaat echt hard.

info/bestel

 

poker belevenisPoker prof worden!

Wil je nu eindelijk wel eens weten hoe al die mensen op tv en internet zo rijk worden. Met deze poker belevenis leer je de technieken van professioneel pokeren. Je krijgt les van een professionele poker instructeur.

info/bestel

 

ferrari hurenFerrari, porche, lamborghini, hummer rijden.

Waanzinnige belevenis voor hem! Deze dag zal hij nooit meer vergeten. Kies uit 1 van de snelste auto’s ter wereld om mee te gaan rijden. Maak je vrienden gek als je met deze ferrari modena aan komt rijden. Het is ook mogelijk om een car experience te doen, waarbij je in drie super cars gaat rijden.

info/bestel

 

Belevenis voor hem
4 (80%) 1 vote