U bent hier:>Cadeau eerste verjaardag
Cadeau eerste verjaardag 2018-05-13T22:18:08+02:00

Eerste verjaardag cadeau

Een leuk cadeau voor de eerste verjaardag!

De aller eerste verjaardag is natuurlijk erg speciaal en verdient ook een speciaal cadeau. Ben je op zoek naar een cadeau voor de eerste verjaardag dan hebben wij alvast een aantal super leuke cadeautips voor je. Natuurlijk is het moeilijk om een leuk cadeau te vinden voor een kind dat 1 jaar wordt maar om je een beetje te helpen met wat leuke ideeën hebben we hieronder een aantal cadeaus die erg leuk zijn om te geven voor de eerste verjaardag van een kind.

 

 

loopfiets-met-naam

Stoere loopfiets met naam!

Een super gaaf en vooral stoer cadeau voor eerste of tweede verjaardag van een kindje. Deze loopfietsen worden voorzien van eigen naam en een ontwerp dat u zelf kunt uitkiezen. De loopfietsjes zijn er in verschillende uitvoeringen en 4 soorten kleuren. Het ideale cadeau voor een stoer kindje.

 

Loopwagen meisje

Voor de eerste verjaardag een super originele loopwagen met naam

Voor zowel jongens als meisjes is er nu een heuse loopwagen te bestellen met de naam erop. Wat zal het kindje blij zijn met dit loopwagentje en wat zal het lekker kunnen oefenen op weg naar de eerste vrije stapjes. Perfect cadeau voor de eerste verjaardag en super leerzaam voor het kindje.

Baby schommel

Schommeldieren en houtenspeelgoed

Erg leuk om te geven voor de eerste verjaardag zijn deze mooie schommeldieren. Neem bijvoorbeeld deze eend als schommeldier daar zal de jarige jop erg blij mee zijn! Heb je liever een ander dier dan ben je hier aan het goede adres want bij houtenspeelgoedbeesten hebben ze alles wat je maar kunt bedenken van houten speelgoed. Houten speelgoed is ideaal voor kinderen van 1 tot 3 jaar en bovendien erg veilig om mee te spelen.

 

slaaplied cadeau

Slaaplied cadeau voor jongen of meisje (tip!)

Dit is echt een super origineel cadeau voor de geboorte van een baby of voor de eerste verjaardag van een kind. In het lied wordt de baby toegezongen waarbij de naam van de baby in het lied voorkomt. Papa en mama worden ook toegezongen in dit mooie slaaplied. Alle namen kun je van te voren zelf ingeven waarna de cd gebrand wordt en in een mooie cadeau verpakking naar de jarige verzonden wordt.

 

 

baby armband cadeau

Een hippe baby armband cadeau doen!

Wil je graag je kleinkind, neefje of nichtje, zoontje of dochter, of gewoon een kind een leuk cadeau geven, dan is dit misschien het perfecte cadeau. Een schitterend baby armbandje met gegraveerde tekst. Dit is een uniek cadeau voor de geboorte of als cadeau voor eerste verjaardag. Deze armband wordt voorzien van een naam of tekst die je zelf mag verzinnen. Zo is het direct een uniek cadeau.