U bent hier:>foto op hout
foto op hout 2018-05-13T22:18:04+00:00

foto op hout cadeauFoto op hout, een origineel cadeau voor elke gelegenheid

Het vinden van een leuk cadeau is soms erg moeilijk en om je een beetje te helpen hebben we hier een super leuke cadeautip die je voor alle soorten gelegenheden kunt geven.

 

Of je nu opzoek bent naar een cadeau voor hem, een cadeau voor haar of voor een speciale gelegenheid echt alles is mogelijk met deze schitterende foto’s op hout. Het enige dat je nodig hebt is een te gekke foto van een speciaal moment of  bijzonder persoon(en). Zoek een mooie afmeting uit en je foto wordt middels een speciale nieuwe printtechniek haarscherp aangebracht op het hout.

Printen van een foto op hout

Alle foto’s worden met een speciale digitale printtechniek op het hout geprint. Deze speciale printtechniek zorgt ervoor dat de structuur van het hout zichtbaar blijft door de foto heen. Deze manier van printen zorgt ervoor dat de foto’s van Woodprint van superieure kwaliteit zijn en helemaal in de stijl van deze tijd passen.

Het ultieme geschenk voor iedere gelegenheid  ®foto op houten paneel

Het cadeau doen van een foto op hout is origineel en helemaal van deze tijd. Mensen hechten nu eenmaal veel waarde aan het inrichten van hun huis en de sfeer is daarbij van groot belang. Deze foto’s op hout kun je helemaal in de kleuren van het huis laten printen door de foto van te voren te bewerken of gewoon een foto te gebruiken die qua kleur helemaal perfect is. Door het gebruik van hout waar de foto op geprint wordt zul je versteld staan van de warme sfeer die je hiermee creëert. De ontvanger(ster) van dit mooie cadeau zal aangenaam verrast zijn en zal dit cadeau vast en zeker een prominent plekje in huis geven.

Uitermate geschikt als huwelijkscadeau of bij een nieuwe woning

Een cadeau van deze klasse is uitermate geschikt als huwelijkscadeau, Tijdens het huwelijk worden er veel mooie foto’s geschoten en er zit altijd wel een mooie foto bij die je graag in huis hebt willen hangen. Vergeet die canvas foto’s of fotolijstjes, dit is het nieuwe geschenk onder de foto cadeaus. Ook erg leuk is het om je kind of vriend of vriendin een mooie foto op hout te geven bij het betrekken van zijn of haar nieuwe woning. Tip is om een mooie grote foto te laten drukken en deze met zijn allen te geven op da dag van het betrekken van de nieuwe woning.

foto op hout techniekEen Eye catcher voor in uw nieuwe zaak!!

Veel bedrijven zijn u al voor gegaan door het verfraaien van de wand met een schitterend schilderij van hout. Stel je voor dat je alles kunt kiezen dat je maar wilt als afdruk op je nieuwe schilderij aan de wand. Het creëren van een totaal nieuwe sfeer is een eenvoudige opgave geworden. Zoek gewoon de juiste afbeeldingen en laat deze op vakkundige wijze printen op een zelf gekozen formaat hout. Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan snel een kijkje wat er allemaal mogelijk is.

Wilt je een foto op hout cadeau doen!

Bestel een foto op hout Bekijk 859 andere cadeaus voor haar Prijs v.a €9,95

 

foto op hout
5 (100%) 2 votes