U bent hier:>Geboortestoeltje geboortekaartje
Geboortestoeltje geboortekaartje 2018-05-13T22:17:59+02:00

geboortecadeau banner

geboortestoeltjeGeboortestoeltje met opdruk van het geboortekaartje

Dit is ongetwijfeld één van de allerleukste en origineelste geboorte cadeaus van dit moment. Een geboortestoeltje met op de zitting van het stoeltje het geboortekaartje bedrukt. Op de leuning van het stoeltje kun je kiezen of je de geboortedatum of de naam van het kindje wilt plaatsen. Met dit geboortecadeau ben je echt origineel en je geeft een cadeau waar de ouders en het kind echt iets aan hebben voor langere tijd. De stoeltjes worden voorzien van een hoge resolutie afdruk zodat de afbeelding van het kaartje super scherp is.

 

 

 

bestel een geboortestoeltje van geboortekaartje Bekijk alle stoeltjes van geboortekaartje Prijs €41,95

 

geboortestoeltje-foto geboortestoeltje-ronde-rugleuning geboortestoeltje-van-geboortekaartje geboortestoeltje-rechte-rugleuning

 

Geboortestoeltje met naam en geboortedatum

De super leuke en vooral originele kinderstoeltjes zijn er in meerdere types zoals u ziet in de voorbeelden hierboven. Op de website van geboortestoeltje kunt u ook terecht voor andere leuke geboortecadeaus zoals geboorteklokken, geboorteposter, loopwagens met naam, loopfietsen met naam en super leuke kindertafels en stoeltjes met naam en datum van het kindje.