U bent hier:>Gepersonaliseerd cadeau voor haar
Gepersonaliseerd cadeau voor haar 2018-05-13T22:18:20+02:00

gepersonaliseerd cadeau voor vrouwen

Simpele cadeaus tovert u in een paar muisklikken om in een super origineel cadeau. Gepersonaliseerde cadeaus zijn helemaal hip! Hoe gaaf is het om iemand te verrassen met een cadeau wat een opdruk heeft van een bijzondere tekst, of een foto van een speciaal moment dat je met diegene hebt gedeeld. Juist het persoonlijk maken van een cadeau maakt het echt speciaal. Cadeaus personaliseren gaat heel gemakkelijk. U kiest eerst een leuk cadeau uit waarna u middels de stappen op het scherm een foto of tekst toevoegt. Bestellen en uw persoonlijke cadeau is onderweg. Neem snel een kijkje tussen de persoonlijke cadeaus voor haar.

U vindt de leukste gepersonaliseerde cadeaus bij de volgende webshops

chunks armbandDeze Chunks armband wil iedere vrouw wel cadeau krijgen!

Welke vrouw wil dat nou niet, een cadeau krijgen waar ze ook echt mee voor de dag kan komen. Deze chunks armband is super trendy en is een cadeau van deze tijd. Je maakt dit cadeau bijzonder doordat je de afbeeldingen op de chunks zelf mag uitkiezen! Heb je dus een mooie foto dan is die met een muisklik geplaatst.

 

 

bedrukt kussen

 

Gepersonaliseerd kussen cadeau

Ontwerp geheel naar eigen zin dit heerlijke kussen. Het is ook mogelijk om er een unieke tekst bij te zetten.
Echt een top cadeau om jou vriendin mee te verassen.

 

 

 

Chocolade ster cadeauChocolade ster cadeau met foto

Welke vrouw is nou niet gek van chocolade. Verras haar met dit unieke cadeau waarbij je een mooie foto kan laten bedrukken op een schitterend stuk chocolade. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden qua chocolade, zo kun je kiezen tussen melk puur en wit en zijn er velen mogelijkheden als het om de vorm gaat. Zondemeer een cadeau van topklasse en met een leuke foto super origineel om te geven.

 

 

gepersonaliseerde mokGepersonaliseerde mok

Ontwerp een mooie mok met een leuke foto of pakkende tekst, alles is mogelijk. Thee of koffie drinken zal alleen maar leuker worden met deze mooie persoonlijke mok. Ook erg handig op het werk, zodat je altijd uit je eigen mok drinkt.


 

 

chocolade foto cadeau

Gepersonaliseerde chocolade foto

Dit unieke Chocolade cadeau is gemaakt in de vorm van een foto. Jouw favoriete  foto wordt afgebeeld op 24 heerlijke chocolade bonbons. Een super leuke verrassing dus! De chocolade bon bons zijn gemaakt van melk- en witte chocolade van het bekende Belgische chocolademerk Barry Callebaut.

 

 

Cadeau lastminute shops!!! Vandaag bestellen is morgen je cadeau geven
cadeau van yoursuprise cadeau van megagadgets cadeau van icadeau