U bent hier:>kraamcadeau met naam
kraamcadeau met naam 2018-05-16T20:31:47+02:00

Kraamcadeau met naam de leukste ideeën

Het vinden van het juiste kraamcadeau is altijd een moeilijke opgave. Wat zouden de ouders nou echt leuk vinden en wat is een cadeau dat echt tot de verbeelding spreekt. Bij kado tip zijn we altijd bezig met het vinden van de leukste cadeaus voor de geboorte en op dit moment zijn er echt super veel leuke webshops te vinden die een origineel kraamcadeau met naam verkopen. Hieronder vindt je onze keuze in de leukste en meest originele cadeaus van dit moment.

kinderstoeltje-met-geboortekaartje

Kinderstoeltje met geboortekaartje op zitting

Hier ga je de ouders echt heel blij mee maken! Stuur het kaartje op of upload het tijdens de bestelling en je krijgt een schitterend stoeltje met opdruk van het geboortekaartje thuis gestuurd. De stoeltjes zijn een super persoonlijk kraamcadeau met naam dankzij het gebruik van het geboortekaartje. Deze leuke stoeltjes zijn te vinden op de webshop Geboortestoeltje.com

koffertje met naam

Koffertje met naam als kraam of verjaardagscadeau!

Dit is echt een super leuk kraamcadeautje dat al een tijdje bestaat maar dankzij de vele leuke opdrukken een blijvend succes is. Wij hebben bij Geboortestoeltje een aantal super leuke koffertjes met naam gevonden die dankzij de leuke opdrukken een regel recht succes zijn bij ieder kraamfeest.

kraam cadeau met naam spiegel

Spiegel met geboortegegevens van het kindje

Deze leuke spiegel met naam en geboortegegevens van het pasgeboren kindje is voor de ouders een super leuk geschenk. Het is tijdens de eerste jaren van het kindje een prachtig decoratie stuk voor in huis en na deze periode is het spiegeltje een blijvende herinnering aan die mooie en speciale tijd.