U bent hier:>loopwagen met naam
loopwagen met naam 2018-05-13T22:17:59+00:00

Loopwagen jongenLoopwagen met naam en boodschap voor de kleine spruit

Ieder kindje doet het op zijn eigen tempo, maar met dit super leuke loopwagentje gaat het allemaal net iets sneller. Deze loopwagen wordt voorzien van de naam van het kindje en in de ster van het bakje is ruimte voor een leuke boodschap. Ben je dus opzoek naar een leuk cadeau voor de eerste verjaardag van een kindje dan is dit een hartstikke origineel idee.

 

 

 

Bestel een loopwagen met naam bekijk alle loopwagens met naam Prijs €52,95

 

loopwagens-geboortestoeltje

loopwagen-met-naam-en-boodschapEen loopwagen met naam en boodschap

Deze super leuke houten loopwagen is te voorzien van de naam van het kindje en om het helemaal af te maken kun je je eigen boodschap plaatsen in de ster. De loopwagens zijn razend populair vanwege het feit dat ze zijn te personaliseren. Uiteraard zijn de loopwagens er in het roze voor de meisjes en in het blauw voor de jongens.

loopwagen-met-stempelHouten loopwagen met naam en geboortedatum als cadeau

Op zoek naar een houten loopwagen dat geschikt is voor kindjes vanaf 1 jaar! Deze loopwagen geef je cadeau bij de verjaardag van een kindje dat 1 jaar wordt. Het kindje kan met de loopwagen zijn of haar eerste stapjes oefenen. Dankzij de naam en de geboortedatum een super origineel geboortecadeau.

loopwagen-met-geboortekaartjeSuper originele loopwagen met geboortekaartje

Kraamcadeaus met het geboortekaartje zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Ook voor de houten loopwagens van geboortestoeltje.com is er een loopwagen met geboortekaartje te verkrijgen. Deze leuke duwkar is 100% kindvriendelijk en heeft dankzij de verlengde achterwielen een erg stabiel karakter. Het geboortekaartje dat u gebruikt wordt bedrukt in het bakje van de wagen.

loopwagen met naam
5 (100%) 2 votes