U bent hier:>Money maze puzzel
Money maze puzzel 2018-05-13T22:18:21+02:00
Geld puzzel

Money maze geld puzzel

 

prijs €14,95

 

 

 

Is geld geven niet origineel? Vaak is het erg moeilijk om een geschikt cadeau te vinden. Gewoon wat geld of een cadeaubon komt niet echt origineel over. Als je het geld nu eens in de Money Maze stopt, dan ben je in ieder geval zeker dat de jarige jouw cadeau niet snel zal vergeten!. Deze ingenieuze spaarpot is uitgerust met een 3D-doolhof in zijn buitenmuren, die moet eerst worden opgelost om toegang tot uw kostbare kado te krijgen. Je moet de kubus draaien zodat de kleine stalen bal de juiste weg via geheime deuren, kleppen en andere obstakels vindt. Klinkt simpel? Dat is het niet. Maar zo is het leven.

De binnenkant kan ook een klein cadeautje herbergen. Wanneer je hem hebt opgelost, geef je de money Maze gewoon door aan de volgende persoon waarvan je geen flauw idee hebt wat je aan hem of haar moet geven….

Uitleg:
Probeer het balletje doorheen het doolhof naar de schuine kant van het lipje te krijgen. Beweeg de schuiver zodat het balletje het lipje induwt. Door dit mechanisme kan u het deksel losmaken.

Eigenschappen:
– 9.5 x 9.5 x 9.5cm
– Geld niet bijgesloten!

Binnenkant is een kubus van 62mm x 62mm x 78 mm (h)
Gleufopening is 43mm x 4mm.
Diameter van de opening is 52 mm.

Klik hier voor nog veel meer andere leuke gadgets op I-cadea

geld geschenken box mystic 8 ball Iphone portemonee