U bent hier:>mymms cadeau
mymms cadeau 2018-05-13T22:18:05+02:00

Mymms cadeau het leukste en liefste chocolade cadeau voor haar!mymms cadeau

Mymms is onder de chocolade cadeaus echt een aanrader. Deze heerlijke chocolade snoepjes kun je nu voorzien van een zelf verzonnen tekst of een leuke foto van jullie samen. Mymms heeft echt alles op alles gezet om de cadeaus zo mooi en speciaal mogelijk te maken. De verpakkingen zijn echt schitterend en alleen het geven van dit mooie cadeau is al een feestje opzich. Ze zal helemaal in de zevende hemel zijn als ze de eerste mmm ziet met daarop jou mooie boodschap of lieve foto. Je hebt met deze mms een romantisch, origineel, en vooral lekker cadeau in handen dat vele harten zal doen smelten.

Je eigen foto of boodschap voor haar op de mmms laten drukken

Wat deze mmms natuurlijk het allermooiste geschenk voor haar maakt is de mogelijkheid om ze te laten bedrukken met jou speciale boodschap. Verklaar haar de liefde of vertel hoeveel je om haar geeft, alles is mogelijk en hoe dan ook zal ze vereerd zijn als ze dit cadeau in handen krijgt. Ook is er de mogelijkheid een foto op de mms te laten drukken. dus zoek snel op je telefoon de mooiste foto van jullie samen en laat deze op alle mms drukken die je cadeau geeft aan haar.

 

mmms cadeau voor haar mms verjaardag cadeau voor haar romantisch mms cadeau voor haar

 

Unieke en sfeervolle cadeau verpakkingen maken het echt speciaal!!

Met de speciaal ontworpen cadeau verpakkingen van mymms worden deze mooie cadeaus echt een schitterende verassing. Ze zal helemaal schitteren als ze de foto of speciale boodschap op de kleine mmms ziet staan die jij voor haar hebt uitgezocht.

Bestel een m&ms cadeau Cadeautip van Mymms
Prijs v.a €9,95