U bent hier:>Stoeltje met naam en van geboortekaartje
Stoeltje met naam en van geboortekaartje 2018-05-13T22:17:56+02:00

Stoeltje met naam en van geboortekaartje

Ben je op zoek naar een stoeltje met naam of misschien een stoeltje met geboortekaartje! Bij Kado Tip vind je altijd de beste keuze kinderstoeltjes. Net als alle andere cadeaus speuren wij constant het internet af naar de leukste webshops met cadeaus. Een stoeltje met naam kom je veel tegen en is een erg populair geschenk bij de geboorte. In onze speurtocht naar de leukste stoeltjes met naam en stoeltjes van geboortekaartje hebben wij gekeken naar kwaliteit van de stoeltjes en de prints op het stoeltje. Zonder dat je dit op een foto ziet is er enorm veel kwaliteits-verschil in de type stoeltjes en de manier van stickeren. Het is uiteraard wel de bedoeling dat het stoeltje jarenlang meegaat zonder dat de afdruk slijt of vervaagd. Hieronder vind je onze lijst met stoeltjes die allemaal een volledige bedrukking hebben over de zitting en rugleuning en die voldoen aan de hoogste kwaliteit prints zodat het stoeltje gemakkelijk jarenlang mooi blijft.

stoeltje met naam en van geboortekaartje

stoeltje met geboortekaartjeStoeltje met geboortekaartje onze Kado Tip!

Dit “geboortestoeltje” is het absolute nummer 1 geboortecadeau van dit moment. Met zo’n lief stoeltje met geboortekaartje maak je de ouders enorm blij en zal het kindje hier jarenlang gebruik van gaan maken. De stoeltjes van geboortekaartje zijn er in twee verschillende soorten. Alle kaartjes zijn geschikt om te gebruiken om dat deze op vakkundige wijze worden aangepast naar het juiste formaat voor het stoeltje.

stoeltje met naamStoeltje met naam en foto of afbeelding

Dit stoeltje met naam wordt gemaakt aan de hand van een foto of leuke afbeelding die u kunt toevoegen aan uw bestelling. De zitting wordt volledig voorzien van een hoge resolutie print. Het is een vrij standaard stoeltje waar enkel de naam op de rugleuning van het stoeltje komt en de foto of afbeelding op de zitting.

stoeltje met naam keep calmOrigineel kinderstoeltje keep calm in twee kleuren met naam!

Ben je op zoek naar een kinderstoeltje met naam dat is gemaakt met een prachtig zachte kleur! Het stoeltje Keep Calm kun je voor meisjes bestellen in een roze kleur en voor jongens in een prachtige groen/blauwe kleur. Het stoeltje kun je eventueel ook uitbreiden met een prachtig tafeltje in de zelfde kleur.

Geboortepakket cadeauKinderstoeltje en geboorteklok naar aanleiding van het kaartje

Wil je graag een stoeltje geven en wil je hier nog iets speciaals aan toevoegen! Wat dacht je van deze leuke set bestaande uit een geboortestoeltje van geboortekaartje en een geboorteklok van geboortekaartje. Je kunt er ook voor kiezen om de klok met een mooie eerste geboorte foto uit te voeren. Super leuk voor op het kinderkamertje!

stoeltje met geboortekaartje ronde rugleuningIkea stoeltje met geboortekaartje en naam

Een ander type stoeltje met geboortekaartje is dit stoeltje met ronde rugleuning. Het stoeltje oogt net even iets luxer als het andere type met de rechte rugleuning. Ook hier wordt gebruik gemaakt van het geboortekaartje op de zitting en de rugleuning! Omdat dit stoeltje met naam super origineel is en van perfecte kwaliteit geven wij het ons “kado tip label” mee.

stoeltje met naam en wolkenStoeltje met naam en wolken met boodschap voor het kindje

Liever een leuke boodschap op het kinderstoeltje plaatsen! Dit leuke stoeltje met naam en wolken heeft de mogelijkheid om de geboortedatum, woonplaats en een eigen tekst te laten plaatsen. Is het een cadeau voor een meisje dan is er een taupe kleurig stoeltje en voor de jongens is er een groene variant.

Stoeltje VIP en naamKinderstoeltje VIP seat met naam op de rugleuning

Een stoer stoeltje met naam dat speciaal voor belangrijke kinderen is gemaakt. Deze mooie Vip stoelen zijn te bestellen in twee kleuren en twee type stoelen. Wilt u de set uitbreiden met een kindertafel dat is dit ook mogelijk.