U bent hier:>Valentijnscadeau
Valentijnscadeau 2018-05-13T22:18:11+02:00

Valentijnscadeau nodig? wij helpen je met het meest romantische geschenk

Kado tip zorgt ervoor dat je niet al te lang hoeft te zoeken naar een leuk Valentijns cadeau. Je vindt het waarschijnlijk net als veel andere mannen of vrouwen moeilijk om een leuk cadeau voor valentijn te vinden. Met kado tip ben je verzekerd van het vinden van de leukste en meest originele valentijn cadeautips. Op deze pagina vind je de leukste cadeaus op een rijtje zodat jij je valentijn dit jaar eens extra kan gaan verassen.

Valentijns geschenken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

valentijns lolliesValentijns chocolade lollies met persoonlijke boodschap en foto

Verras je valentijn met deze heerlijke Valentijns lollies. Je maakt deze lollies helemaal naar je eigen smaak door je eigen foto en of tekst toe te voegen. Bovendien kun je kiezen uit verschillende soorten chocolade zodat je altijd verzekerd bent van het lekkerste Valentijns cadeau. Dit cadeau is eigenlijk te mooi om op te eten!!

 

 

 

chunks armband

Geef je valentijn een cadeau om nooit te vergeten, Chunks armband!

Wil je je valentijn een cadeau geven anders dan chocolade of zoetigheid? Dit is een cadeau dat ze erg zal waarderen. De chunks armbanden zijn een super trendy cadeau en daarom een ideaal cadeau voor jou valentijn. Maak de armband extra speciaal door de chunks je zelf uitgekozen foto’s te geven.

chocoladehart met fotoValentijnscadeau Chocoladehart

Origineel valentijn cadeau nodig? Dit valentijn chocola

dehart zal zeker in de smaak vallen. Het is origineel lekker en bovendien persoonlijk. Je kunt dit chocoladehart namelijk helemaal personaliseren met een foto naar keuze. Plaats bijvoorbeeld een foto van een bijzonder moment dat julle samen hebben meegemaakt. Zo maak je je valentijn cadeau een onvergetelijk moment.

 

Romantisch hoefijzerHoefijzer valentijn cadeau

Speciaal is dit cadeau zeker. Niet alleen is dit cadeau schitterend om te krijgen maar je geeft diegene ook het geluk. Vroeger werd de kracht van een hoefijzer al onderkent en dit is altijd zo gebleven. Geef met dit romantische cadeau dus iets moois en daarbij het geluk. Dit is ook een super origineel cadeau na een moeilijke periode om symbolisch een nieuwe tijd aan te laten breken.

Mijn hartenwensValentijn Hartenwens

Bij echte liefde zijn er veel dingen die je graag wil vertellen, Zeg het jou valentijn met dit mooie houten hart met een zelf verzonnen tekst. Dit is een van de meest originele valentijn cadeaus van dit jaar. De kleuren van dit mooie hart passen in iedere inrichting.

 

 

valentijn rozen cadeau

Met valentijn geef je rozen cadeau

Uiteraard mogen de rozen niet ontbreken bij de valentijn cadeau ‘s. Rozen staan nu eenmaal garant voor een romantisch gevoel en dat is wat we willen bereiken bij onze valentijn. Neem snel een kijkje tussen de mogelijkheden want wij hebben niet alleen rozen waar je uit kunt kiezen.

 

choolade telegram

Valentijnboodschap in chocolade 

 

Wil je dit jaar eens iets speciaals geven met valentijn! Wat dacht je van deze heerlijke valentijn boodschap op echte Belgische chocolade gepresenteerd. Voorzien van een romantische kaart waar je nog een extra boodschap op kwijt kunt voor jou allerliefste valentijn.